Все още има място за смислени и аргументирани отговори на

...
Все още има място за смислени и аргументирани отговори на
Коментари Харесай

Явор Нотев: Енергията, която Цветанов влага в работата си със структурите, е удивителна

Все още има място за смислени и аргументирани отговори на основните настоящи лица в абсурда. Това сподели зам.-председателят на Народното събрание и народен представител от „ Обединени патриоти “ Явор Нотев, пред БНР.

Той добави, че не чака изненади на днешното гласоподаване на оставките, дадени поради абсурда с добитите от висши политици първокласни жилища на занижени цени.

Нотев счита за добър избора на Даниела Дариткова за ръководител на парламентарната група на ГЕРБ, която ще заеме мястото на Цветан Цветанов. „ Познавам стила ѝ, познавам нейната неприкритост и увереност тогава, когато би трябвало служебно да сложи за разглеждане и решение значими и нелеки въпроси в региона на опазването на здравето. Убеден съм, че това е добър избор “.

Поле за изява на Цветан Цветанов във времето преди изборите за Екологичен потенциал има, сподели Явор Нотев. Той акцентира, че силата на Цветанов, която влага в работата си със структурите, е удивителна. Според него въпреки всичко това неявяване от Народното събрание няма да бъде решаващо. Зам.-председателят на Народно събрание не чака разтърсване в зала.

„ Този скандал абсолютно хвърля сянка. Той е в негатив на облика на хората, които бяха упоменати като участници в него. На първо място – и в персонален проект те търпят негативи. Негативи търпят и институциите. Опит да се преодолее този резултат бяха подадените оставки. За мен главният миг, който би трябвало да бъде назидателен за цялото общество, убягва с една дефиниция, която е изрично неприемлива – че такива дейности, които били разрешени на всички жители и по този начин правили всички, т.е. вписвали данъчната оценка при покупко-продажби с недвижими парцели и коли, били разрешени на жителите, само че те не били възможни за политиците и това било в основата на абсурда. С тези събития би трябвало да поднесат истината и ясното схващане и пояснение за всички български жители. Всички жители би трябвало да схванат, че спазването на законите е и в техен интерес “, разяснява Нотев.

Той изрече мнение, че оставките няма да стимулират младежите да гласоподават на изборите. Според него е обезпокоително обезсърчаването и неналичието на подготвеност младежите да се борят, с цел да реализиран нещо.

По мотив изявлението на първия посланик на Турция, който твърди, че Анкара се е намесила в поправките на Закона за вероизповеданията у нас, Явор Нотев съобщи, че това е мотив за парламентарно чуване на външния министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР