Все още е тежко състоянието на парашутистът, който пострада след

...
Все още е тежко състоянието на парашутистът, който пострада след
Коментари Харесай

Остава тежко състоянието на парашутиста, паднал край Монтана

Все още е тежко положението на парашутистът, който пострада след скок на летището край монтанското село Ерден. Както BulNews.bg заяви, мъжът се е приземил в ограда на бунгало, откакто скочил от 3000 м височина.
Парашутистът е бил с група и инструктор. "Не е имало проблем с парашута. Той си го е отворил, а моето обвързване е да го ревизира. След като се е качил в самолета, инструкторът е бил с него, макар че може да скача и без негов надзор ", сподели притежателят на летището Ани Стоименова и посочи, че потърпевшият се е отделил обикновено от самолета.
По думите ѝ мъжът имал лек хематом на главата. "Коленете му бяха ударени и видях, че няма строшаване. Той стартира да се превива и разбрах, че има проблем с корема ", сподели още Стоименова.
Няколко интервенции неотложно са направени на 30-годишния парашутист. "С тежка коремна контузия е - има скъсване на стомаха, на тънки и дебели вътрешности. Операциите минаха добре и сега мъжът е в реанимация ", съобщи началникът на отделението по хирургия в МБАЛ "Д-р Стамен Илиев " - Монтана доктор Красимир Каменов. Той добави, че животът на парашутиста към момента е в заплаха.

Раненият има към 90 скока и е лицензиран. Работата на полицията по случая продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР