Все още е само четвъртък. Добре че е четвъртък. Уикендът

...
Все още е само четвъртък. Добре че е четвъртък. Уикендът
Коментари Харесай

Какво ни трябва за една щастлива сутрин

Все още е единствено четвъртък. Добре че е четвъртък. Уикендът наближава, само че въпреки всичко и през днешния ден сме на работа. Независимо какво следва денем, той може да бъде в действителност благополучен и сполучлив, в случай че го стартираме по верния метод. Ето по какъв начин.

Нуждите на тялото

Седем-осем часа без храна и вода са естественото тестване, на което подлагаме организма си всяко денонощие. И с цел да му благодарим, че към момента ни служи уместно, би трябвало да наваксаме неналичията . Чаша вода на гладно, здравословна закуска и цялостен напред към новия ден.

Мотивация

Понякога няма мощ, която да е способна да ни измъкне от леглото. Но в идващия миг се сещаме, че би трябвало да работим, да взимаме заплата и да претърпяваме някак.

 Снимка 341148

За да не бъде единствено това в основата на желанието ни да стартираме деня, добре е да имаме набор от изречения за мотивация, с които да се разсънваме. Ако ни звучи малко необичайно, влизаме в Twitter и пишем хаштага, подобаващ на деня, да вземем за пример #thursdaymotivation .

Дишане

Преди да скочим от леглото да си вършим кафе и да се оправяме за работа, би трябвало да отделим няколко минути за посрещане на деня със умерено поемане и издишване и без никакви непотребни мисли в главата.

Без телефон

Ако сме заспали с телефона в ръка (което по никакъв начин не е препоръчително), дано най-малко сутринта си дадем софтуерна отмора. Поне до момента в който се качим в метрото.

 Снимка 370163

Тренировка

Знаме, че е много мъчно да намираме време за трениране преди началото на работния ден. Но и всичко опира до предпочитание и обмисляне. Дори да са няколко къси извършения в домашни условия , резултатът върху настроението и тонуса ни е обезпечен.

 5 аргументи да оправяме леглото всяка заран
5 аргументи да оправяме леглото всяка заран

Мотивация, с цел да се преборим с мързела

Светлина

Тялото ни създава доста повече мелатонин, когато спим в изцяло тъмна стая. Съответно, с цел да се събудим по-лесно, се нуждаем от слънчева светлина . Ако не дръпнем щорите и пердетата незабавно щом отворим очи, можем да си се търкаляме още дълго и безнадеждно и като нищо да закъснеем.

 Снимка 370165

Музика

Какво по-хубаво от това да стартираме деня си с обичаните песни? Ако нямаме сходен табиет, значи е време да преосмислим утринната си рутина . Със сигурност стартът на деня ще е една концепция по-лесен и радостен.

 Ето по кое време мъжете са най-плодовити
Ето по кое време мъжете са най-плодовити

Не сме сюрпризирани...

Секс

Ако нощес сме били прекомерно изтощени и надалеч не в палаво въодушевление, добре е да отделим 15-20 минути, с цел да наваксаме преди работа. Гаранция, усмивката ще издаде какви сме ги правили рано-рано. А в случай че планираме бебе, сигурно не би трябвало да пропущаме утринните сесии.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР