Все още е рано да се правят твърди прогнози дали

...
Все още е рано да се правят твърди прогнози дали
Коментари Харесай

Костадинов все още не е убеден, че ще се стигне до предсрочни избори

Все още е рано да се вършат твърди прогнози дали ще има предварителен избор, защото през последните три седмици е станало видно, че всеки ултиматум е предпоследен . Това съобщи пред публицисти водачът на Възраждане Костадин Костадинов, представен от Българска телеграфна агенция.

Според него безапелационни упования не може да има, изключително на фона на подозрителното безмълвие на ПП-ДБ, които съвсем 24 часа не са се молили на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Лидерът на Възраждането акцентира, че в случай че има избори, то би било хубаво да са 2 в 1 с европейските.

Костадинов прикани президента Румен Радев да забърза напредването на втория и третия мандат. Той уточни, че в случай че третият мандат бъде връчен на " Възраждане ", от партията ще показват кабинет и управническа стратегия, въпреки и да е ясно, че няма да бъдат гласувани.

Костадинов означи, че партията му е подготвена да води разговор с всички обединения, като се изключи Движение за права и свободи , стига те да споделят визията на Възраждане, че България би трябвало да бъде самостоятелна и суверенна страна. Той акцентира, че това значи единодушие за провеждането на референдуми за запазването на лв. и за. Според него са нужни и договаряния за предоговаряне на участието на България в Европейски Съюз.

Най-важната тематика, по която би трябвало да се реализира единодушие, е да не се допусне вкарването на страната ни във война, сподели още Костадинов.

Припомняме, че на 24 март ГЕРБ-СДС оповестиха. Мария Габриел разгласи, че за министър-председател. Малко по-късно совите некоалиционни сътрудници да не хвърлят страната в безпорядък.

" Възраждане " упорстват за смяна - с избори или гражданска война

Не би трябвало да има държавно управление, безапелационен е Костадин Костадинов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР