Все още е рано да се коментира евентуалното поскъпване на

...
Все още е рано да се коментира евентуалното поскъпване на
Коментари Харесай

Експерт: Все още е рано да се коментира евентуалното поскъпване на хляба

Все още е рано да се разяснява възможното повишаване на хляба. Това съобщи Мариана Кукушева, член на УС и формален представител на Федерация на хлебопроизводителите и сладкарите в България, представена от " Фокус ".

„ На този стадий няма по какъв начин да разясняваме каквито и да било стойности на хляба. Първо, тъй като това е антиконкурентно “, изясни представителят на Федерацията на хлебопроизводителите и сладкарите в България.

„ Категорично цената на живот в България ще се повишава, както и в останалия европейски свят. Бих споделила, че това е международна наклонност, тъй като пораства цената на природния газ, пораства цената на силата, а в това време пораства и цената на труда “, добави още Кукушева.

„ Човешкият труд съществено повишава себестойността на един артикул. Бих споделила, че себестойността на един артикул 30% от него са същина заплащане на човешки труд “, добави Кукушева. Мариана Кукушева разяснява, че към момента е рано да се разяснява възможното повишаване на хляба. /focus-news.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР