Все още е рано да чуем повече за „Проект 8“.11

...
Все още е рано да чуем повече за „Проект 8“.11
Коментари Харесай

11 Bit вярват в успеха на следващата си игра

Все още е рано да чуем повече за „Проект 8“.
11 bit навлязоха на гейминг сцената преди четири години под аплаузите на аудитория и рецензия с тъжната антивоенна приказка This War of Mine. Играта завоюва голям брой награди, само че и съществени пари на дребното полско студио, което продължи да жъне триумфи и със идната си игра – Frostpunk (с над 300 000 копия, продадени за малко повече от уикенд). Това ще разреши на 11 bit да осъществя по-смело своята визия в идната си игра, която към този момент носи мистериозното име Project 8. И те са уверени в триумфа ѝ. Освен това, очевидно това ще е игра в различен род, при който студиото ще направи отклоняване от познатия геймплей на ръководство на група герои.

„Ние обичаме този род. Вярваме, че има голям капацитет. Но ние няма да се затваряме в този вид игри. Следващата ни игра ще е друга. Единственото, което ще ви кажа за нашия предстоящ план е, че работното му заглавие е Project 8“, изяснява Руфус Кубица, къмюнити управител в студиото, в изявление за PCGamesN.

„Чувстваме се сигурни за идващите ни игри. This War of Mine беше голям триумф, само че това беше еднократен шлагер за съответна игра в съответно време. С Frostpunk, ние вярвахме и се надявахме, че ще се получи същото, и успяхме да се оправим и с това. Така че сме доста щастливи и в този момент се надяваме да повторим тези триумфи и с бъдещите ни игри“, добавя той.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР