Все още ДПС няма тази готовност да има кмет на

...
Все още ДПС няма тази готовност да има кмет на
Коментари Харесай

Сезгин Мехмед след жребия: Номер 57 символизира ново начало. В скоро време ДПС ще спечели и София

Все още Движение за права и свободи няма тази подготвеност да има кмет на София. София към момента е огромен потенциал, в който не съумяваме да достигнем до всеки един гласоподавател, само че това следва в бъдещето. В скоро време Движение за права и свободи ще завоюва и столицата.

 

Това сподели пред публицисти Сезгин Мехмед от Движение за права и свободи, откакто стана ясно, че 57 е цифрата на Движението в бюлетината за локалните избори.

" Движение за права и свободи разчита на гласовете на гласоподавателите по дребните обитаеми места. Нашата власт е съсредоточена там, тъй като 24 часа сме очи в очи с хората ", добави той.

Мехмед пожела триумф на всички претенденти, гласоподаватели и жители.

 

" 57 е цифрата, което символизира следното: измина един доста тежък интервал за локалната власт, доста тежък интервал за жителите на нашата страна. Време е за ново начало. Това число демонстрира, че има потребност от това, в действителност. Крайно време е да спрем да се противопоставяме. Арената на борбите да е сцена за ново начало, въвеждането на новите технологии, новите благоприятни условия в локалната власт. Заедно с това, да не забравяме, че проблемите от хората би трябвало да бъдат решени, а те могат да бъдат решени, когато Движение за права и свободи взе участие в локалната власт. Общините на Движение за права и свободи се трансфораха в пример за ръководство на локалната власт ", акцентира той и предложения хората да посетят ръководените от Движението общини, с цел да видят с очите си по какъв начин Движение за права и свободи ръководи на локално равнище.

" Нашият гласоподавател е задоволително умен и умел ", акцентира още той.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР