Все още действащият президент на Беларус Александър Лукашенко кацна с

...
Все още действащият президент на Беларус Александър Лукашенко кацна с
Коментари Харесай

Лукашенко дойде въоръжен до зъби в резиденцията си

Все още настоящият президент на Беларус Александър Лукашенко кацна с хеликоптер в резиденцията си в Минск, оповестява сътрудник на РИА Новости от мястото на събитието.
Хеликоптерът излетя от центъра на града, направи дребен кръг и кацна на територията на резиденцията, прецизира БГНЕС. А видеокадри, които се появиха в мрежата, демонстрират по какъв начин Лукашенко върви с автомат в ръка, съпровождат от още няколко души, някои от които също носят оръжие.
 Външният министър на Европейски Съюз: Не признаваме Лукашенко, само че той управлява Беларус и би трябвало да работим с него Външният министър на Европейски Съюз: Не признаваме Лукашенко, само че той управлява Беларус и би трябвало да работим с него
Европейският съюз би трябвало да продължи да работи с президента на Беларус Александър Лукашенко, тъй като той управлява властта в страната,...

По-рано през днешния ден навалица протестиращи се приближиха до резиденцията на Лукашенко, а пред нея се изреди кордон от служители на реда, които защитаваха метода към постройката.
Протестиращите сега се придвижват назад към монумента " Минск - град воин ", където се събраха по-рано.
Телевизионният канал „ Пул первого “, непосредствен до пресслужбата на беларуския водач разгласява видео, в което се вижда по какъв начин Лукашенко излиза от хеликоптера с бронежилетка и автомат в ръка, съпроводен от въоръжен военнослужещ. Той се ръкува с мъж в униформа, най-вероятно министъра на защитата Виктор Хренин, до момента в който други присъстващи военни отдават почит.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР