Все още бежанската вълна не е тръгнала. се насочват към

...
Все още бежанската вълна не е тръгнала. се насочват към
Коментари Харесай

Димитър Гърдев от ИТН: Около 70 души от Афганистан са помагали на България и ЕС

" Все още бежанската вълна не е тръгнала. се насочват към летището, което е единствената точка за овакантяване на страната сега. Не са почнали всеобщите талази към Иран. Ние сме в непрекъснат мониторинг с Република Турция, с цел да имаме предварителна информация по тематиката. " Това сподели в " Събуди се " по Народоосвободителна въстаническа армия ТВ депутатът от Има Такъв Народ Димитър Гърдев. Народният представител изясни, че разделя мигрантите на няколко групи: такива, които са помагали непосредствено на посолството на България в Афганистан; такива, които са помагали на българските контингенти в Афганистан; такива, които са работели в европейските служби. Всички те наброяват общо 70 души, по думите на депутата.

Той разяснява и съставите на комисиите в Народното събрание „ Няма взривяване на мостове. Ние сме диалогични. И в комисиите също по този метод подходихме. Нека не спекулираме, не знаем кой ще е мандатоносителят, какво ще е предлагането, дали въобще ще се стигне до трето такова ”, добави Гърдев. Запитан дали от Има Такъв Народ биха подкрепили държавно управление с третия мандат, той отговори уклончиво: „ Да забележим какво ще е предлагането. Водят се договаряния за трети мандат. Но ние няма да участваме в държавни управления с партиите на статуквото – Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, ГЕРБ. Ако носителите на третия мандат, се извърнат за поддръжка към някоя от тези три партии, могат да създадат държавно управление, само че ние ще бъдем в съпротива ”.
 Задържаха петима афганистанци, укрити в ТИР на Гюешево Задържаха петима афганистанци, укрити в ТИР на Гюешево
Гранични служители на реда задържаха на Граничен контролно-пропусквателен пункт Гюешево петима афганистанци, укрити в товарен автомобил. Снощи към 21 часа на пункта дошъл за...

Относно наложителното имунизиране Димитър Гърдев съобщи, че в доста страни хората стачкуват точно поради тази мярка. Поради това, тематиката би трябвало да бъде разисквана съществено в Народното събрание .

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР