Все още български IP адрес не може да припари до

...
Все още български IP адрес не може да припари до
Коментари Харесай

Антъни Джошуа се изплаши от Кобрата! Това ли е причината българите да нямат достъп до билетите за двубоя?

Все още български IP адрес не може да припари до формалния уебсайт за продажби на билети за боксовия дуел сред Антъни Джошуа и Кубрат Пулев , които ще излязат на кръга на „ Принсипалити Стейдиъм “ в Кардиф на 28 октомври, разбра HotArena .

                       

Вече няколко дни Stubhub.co.uk, който е формален сътрудник на събитието, е блокиран за... българи... Странно е, че закупуването на пропуските за галавечерта от други страни е ставало безпроблемно. От щаба на Кобрата оповестиха, че от южната ни съседка – Турция, хората влизат и съумяват да се снабдят с ваучър без да бъдат възпрепятствани.

Още във вторник от 14:00 часа бяха пуснати билетите в продажба. В първите минути е имало засилен интерес от България, като въпреки всичко малко на брой съумели да преборят системата и да си купят , написа „ Тема Спорт “.

След като на Острова обаче открили, че има повишено предпочитание от нашата страна, са лимитирали достъпа . Кой се е изплашил от българите и от Кобрата и желае публиката да е цялостна единствено с локални? Може би Джошуа и екипа му? Защо? Заради имидж?

Същевременно Кубрат Пулев е покъртен от този тип дискриминация и даде обещание на съгражданите си, че ще направи всичко по силите си, с цел да спре тази неправда. Стана ясно също, че при потенциал на стадиона – 80 000 души, още през първите 24 часа били продадени билети за 70 000 места.  Заради казуса с покупката на пропуски е извънредно подозрително дали измежду тях има българско осезаемо наличие.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР