Все някога ТОЛ реформата трябва да бъде извършена и все

...
Все някога ТОЛ реформата трябва да бъде извършена и все
Коментари Харесай

Гроздан Караджов обеща нова среща с превозвачите

Все в миналото ТОЛ промяната би трябвало да бъде осъществена и все някой би трябвало да я направи

Това сподели пред кореспонденти в Кюстендил министърът на районното развиване Гроздан Караджов, представен от.

Караджов пристигна в Кюстендил поради изнесеното съвещание на парламентарната група на "Има подобен народ ". Той още един път сподели, че насочва покана към протестиращите превозвачи за нова среща за разговор:

"Неслучайно през днешния ден съм инициирал нова консултация. Такава среща ще се организира най-вероятно, зависи от тяхното време, или в края на тази седмица, или при започване на идната. Тази работа съм безусловно уверен, че е обективна, а до момента в който считам, че си правя добре работата, т.е. до момента в който съм сигурен, че не предлагам нещо незаслужено, няма смисъл и самичък да си депозирам оставката. Все в миналото и все някой ще би трябвало да я направи тази промяна. Е, в тази ситуация споделям: В моето време, на мен се падна това нещо. Аз би трябвало да проведа тази промяна. А от диалози, от разговор, в никакъв случай не се отхвърлям ".

Днес съвсем през целия ден имаше протестно шествие на превозвачи по основен път Е-79 към Дупница. Пътища в района не са затваряни, разясниха от Областната дирекция на полицията.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР