Всъщност западът би трябвало да е в ужас не от

...
Всъщност западът би трябвало да е в ужас не от
Коментари Харесай

Западът е в ужас

Всъщност западът би трябвало да е в смут не от 76-те % на Путин, а от това, че на изборите в Русия за консервативно-патриотичните, комунистическите и националистически хрумвания гласоподаваха 95% от популацията, до момента в който демократичните хрумвания останаха с убийствените 5 %.

И отговорни за това сте вие, мои уестърн другари. Вие ни включихте в режим “руснаците в никакъв случай не се предават ”. Отдавна ви споделях, намерете си естествени съветници по Русия… С вашите недалновидни наказания, с безсърдечното ви оскърбление по отношение на нашите спортисти (включително инвалидите), с вашите скрипали и показното ви неуважение към съществени демократични полезности като хипотеза за невинност…. ни накарахте да спрем да ви почитаме. Вас и вашите соу куул полезности.

Ние към този момент не желаеме да живеем като вас. Преди петнайсет години – скрито или очевидно – искахме да живеем като вас, а ето, че към този момент не щем. Просто престанахме да ви почитаме. Както и тези, които подкрепяте у нас. Ведно с тези, които поддържат вас – пет %. И отговорни за това сте самите вие. Западните политици и анализатори, вестникари и разузнавачи.

Нашият народ може доста да прости. Но не прощаваме високомерието. Както всеки естествен народ, прочее. Единствената хартисала измежду вас империя би трябвало да се поучи от историята на съдружниците си – все някогашни империи. И да знае за какво са профукали своите империи. Най-вече с помощта на своето надменност. White man’s burden, my ass. Само че тази хартисала империя не почита историята, преподават й я през просото, и най-после всичко ще свърши по този начин, както постоянно свършва в сходни случаи.

А в това време успяхте да ни сплотите към вашия зложелател. В мига, в който го обявихте за зложелател, ни сплотихте към него. Преди това ни беше единствено президент и можехме да го сменим. А в този момент той е наш водач. И няма да ви дадем да го промените. Направихте това със личните си ръце. Тъкмо вие противопоставихте патриотизма на либерализма. Вие направихте по този начин, че пред тази подправена алтернатива ние избрахме патриотизма.
А другояче мнозина от нас са в същността си либерали.

(Източник: politikus.ru –
превод „ Гласове ”)
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР