Всъщност всичко се върти около едно и също. От казаното

...
Всъщност всичко се върти около едно и също. От казаното
Коментари Харесай

Гоце сега, а Бриго кога?

Всъщност всичко се върти към едно и също. От казаното разбрахме, че Първанов и светът, към който той принадлежи, са се прицелили в президента Румен Радев. Той е целта на мафията. Разпознали са го като съществена опасност за олигархично-прокурорския режим, завлякъл през последните 30 години страната ни под дъното. С благовиден израз и звук, сътрудник „ Гоце “ трябваше да ни инжектира от тези остарели упойки, които те вкарват в призрачен полусън за дълго време. И получаваш халюцинации, от които ти се прищява по-скоро да си починал. Бъдете сигурни, че успиващата доза няма да е еднократна и същата „ игла “ ще се опитат да ни забият класическите представители, които сме привикнали да виждаме в сериозни за България моменти.

До президентските избори се заредете с самообладание, тъй като евентуално ще ви се наложи да изслушате и други одобрени представители на задкулисието като някогашния началник на Национална разузнавателна служба Бриго Аспарухов, да речем, ректора на „ Библиотекарския “ Стоян Денчев, ексвътрешния министър Цветлин Йовчев. На редичка за тази работа са се наредили и десетки техни ученици, храненици, протежета и т. н. Мощната ораторска вълна, която следва да ни „ залее “, ще ни убеждава, че Радев е разединител, че слага под сериозна заплаха етническия мир, че вдигнатият му пестник е знак на желанието му да се поддържа напрежение и политическа неустойчивост със мощ. Разбира се няма да се размине без плювни по служебния кабинет и хора от неговия екип.

Десетките хиляди, които излязоха на площадите в цялата страна предходната година мъчно ще се поддадат на следващата мафиотска офанзива, тъй като са наясно, че някой желае сами да си сложат въжето. Барикадата е ясна, разграничителните линии също. Протестиращите чудесно знаят, че поддръжката на Раев, който несъмнено не е непогрешим, беше значима не с вдигнатия пестник, а със сакралната му имитация: „ Мутри, вън! “. Така той институционализира недоволството против мафиотското ръководство на ГЕРБ и оказа помощ гласът на народа за чудовищната българска да бъде чут освен в Европа, само че и оттатък океана.

Да, юмрукът се трансформира в опасност, само че единствено и само против политическата олигархия. Да, правилно е, тя има пари. Много повече от тези, които видяхме в чекмеджето от спалнята на Бойко Борисов. Вярно е, че си има и основен прокурор. И последните кавги с разменените чатове сред обвинител №1 Иван Гешев и пиарката на Борисов, го потвърждават. Истината е, че страната ни още е в ръцете на мафията, доста нейни калинки стоят на основни постове по етажите на администрацията и дърпат конците оттова. Със службите е почти същото, макар че станахме очевидци на пропукване, посредством най-много на къртовските старания на началник на Министерство на вътрешните работи Бойко Рашков.

Покойният някогашен началник на ГДБОП и „ Митниците “ Ваньо Танов беше споделил пред публицист на печатна медия: „ Хората, в случай че знаят какви ги вършим в страната, на мига ще вземат тоягите и ще ни изгонят “. Той, индивидът от вътрешната страна, макар изобретателните си подходи за справяне с рецесии, разбираше, че в тази ситуация няма различен метод по какъв начин да се оправиш със злото. Имаше куража да даде решението на казуса, само че не ме беше задоволителен, тъй като накара журналистът да изтрие думите му. Едно е ясно – мафията без пердах няма да се даде. Дано единствено хората, които месеци наред зовяха пред постройката на министерски съвет „ Метри, вън! “ да не подгънат крайник. Дали поради упойките, дали от отмалялост или обезсърчение. Защото огромната борбата занапред следва.

Невена Миткова
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР