Всъщност това е вторият строго лимитиран модел на италианското студио

...
Всъщност това е вторият строго лимитиран модел на италианското студио
Коментари Харесай

Възраждат една от рали легендите на Група Б

Всъщност това е вторият строго лимитиран модел на италианското студио Kimera Automobili, въодушевен от историческите машини от моторните спортове на Lancia, които завладяват международните писти и рали прави през 70-те, 80-те и 90-те години.
 Livello 10 Scaled
Името му е EVO38 Ultima Evoluzione, като концепцията е да бъде еволюция на моделът от ралигрупа " Б ", който побеждава Audi S1 Quattro в личната му игра, макар задвижване единствено на задните колела - Lancia 037, като в предишното в действителност бива тествано нещо сходно под прякор " Mazinga ", само че по този начин и не се стига до подготвен модел.
 4
Това е главната причина за основаването на EVO38, като в детайлите има отпратка към още един именит рали автомобил - Delta Integrale и последата Evoluzione версия - " подутият " челен похлупак със характерни вентилационни отвори, по-широките арки на калниците, както и сходни алуминиеви джанти.
 14 Scaled
За разлика от модата на " рестомодовете " или потреблението на остаряло шаси, което бива осъвременено, тук от компанията са основали напълно нова тръбна структура, а всички заобикалящи я панели са от въглерод.
 13 Scaled
Характеристиките още не са разкрити, само че към този момент готовият им модел EVO37 разполага с бензинов 2.1-литров четирицилиндров мотор с турбо и компресор и има мощ от 505 конски сили и 550 нютонметра, при тегло на автомобила от скромните 1050 кг - естествено тук чакаме малко по-добри стойности.
 31 Scaled
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР