Всъщност тестовият автомобил е маскиран само в предната част на

...
Всъщност тестовият автомобил е маскиран само в предната част на
Коментари Харесай

Volkswagen ID.6, маскиран като Peugeot

Всъщност тестовият автомобил е маскиран единствено в предната част на колата, само че не със общоприетия камулфаж, а като... Peugeot 5008. Имаме обаче работа с Volkswagen и то с електрически. Производствената версия, несъмнено, ще наподобява по друг метод. Снимката, която виждате беше оповестена от изданеито insideevs.

Очевидно ID.6 няма да бъде нищо повече от удължена седемместна версия на кросоувъра ID.4. Подобно на донора, иновациято ще бъде построена върху шасито MEB, ще бъде оборудвана със заден електрически мотор с мощ 204 конски сили и опционален челен мотор със 102 конски сили.

За ID.4 се оферират акумулатори с оптимален потенциал от 77 киловатчаса, само че платформата MEB предлага и опция и за по-големи акумулатори. Възможно е увеличеното междуосие на ID.6 да разреши инсталирането на по-голяма батерия.

Иновацията ще се появи едвам през идната година. Трябва да се чака, че тя ще стане директен съперник на седемместния Tesla Model Y, само че по-интересното е, че Volkswagen-ът ще бъде доста по-евтин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР