Всъщност списъкът е дълъг! Много дълъг! За домашното насилие няма

...
Всъщност списъкът е дълъг! Много дълъг! За домашното насилие няма
Коментари Харесай

5 популярни жени у нас, жертви на насилие

Всъщност описът е дълъг! Много дълъг! За домашното принуждение няма звезден статут, възраст или материална взаимозависимост! Дори богатите, даже известните, даже видимо щастливите известни лица у нас могат да бъдат жертва на принуждение.

Подбрахме най-знаковите истории на дами, жертви на експанзия в родния елит, само че за жалост можем да изредим още редица имена, написа Paparak . Още по-жалкото е, че доста от тях не си признават и към момента живеят с насилниците си. Такива са случаите с фолк певицата Мария, чиито брачен партньор Мирослав бе арестуван след побоя, само че дни по-късно изпълнителката се върна при него. Говори се, че Светлана Гущерова също е жертва на систематичен тормоз, като е викала полиция посреднощ и се отърва със строшен пръст. Моделката отхвърля.

Софи Маринова



Името й стана нарицателно за известна жена, жертва на принуждение у нас. Софи Маринова от години търпи експанзията от страна на половинката си Тодор Давидов-Гринго, като десетки пъти е викала полиция в дома си. Софи два пъти си чупи ръката, като първоначално признаваше, че контузията е разследване на удар от страна на мъжа й, само че по-късно се отхвърляше от показанията си. Въпреки че преди повече от година Софка откри сили и се разведе с насилника, към днешна дата двамата още веднъж са дружно.

Емилия

Не по-малко разтърсваща е историята на нейната колежка Емилия , която дълги години е търпяла душевен и физически тормоз от страна на някогашния си мъж Коко Динев. Макар фолк изпълнителката в никакъв случай да не си е разрешавала обществено да приказва по тематиката, близки до двойката нееднократно са посочвали Динев като принудител. Според осведомени той два пъти й чупил носа, което довело и до серията от пластични интервенции, на които в следствие се подлага Емилия . В последна сметка певицата съумя да откри сили и да се разведе, като през днешния ден е щастливо омъжена за Жорж Башур.

Яна Маринова
      Вижте тази обява в Instagram.      

Макар през днешния ден да е щастлива в актуалната си връзка, преди години актрисата Яна Маринова е била жертва на жесток физически тормоз. В ученическите си години хубавицата попада в неприятна среда, където се влюбва в застрашителен разбойник, хулиган и наркоман. Той постоянно я пребивал, чупил й носа, а един път в изблик на яд я прострелял в крайници. Едва на 17 години Яна съумява да се измъкне от порочната обич, само че носи белега си и до през днешния ден.

Венцислава Тафкова
      Вижте тази обява в Instagram.      

Белег от жестока експанзия още носи и Мис България 2020 Венцислава Тафкова . Едва на 13 години, първата й детска и чиста обич се оказва не толкоз почтена. Момчето забива макетно ножче в ръката й и Венцислава се разминава на косъм от това в никакъв случай повече да не може да я движи. Тези дни моделката показа, че е била жертва и на експанзия от страна на съученичките си в учебно заведение, които я удряли, ритали и заплашвали с киселина. „ Неслучайно, когато завоювах купата „ Мис България “ избрах да застана зад идеята Не на насилието, само че никой не ме поддържа “, не скри разочарованието си Тафкова.

Катрин Вачева



Обезобразена от футболиста Орлин Орлинов бе моделката Катрин Вачева. „ Удари ме и ми счупи носа. Крещеше ми " Коя си ти, къде ще вървиш? ". Повали ме на земята, удряше ме в корема, в гърба. Станах цялата в кръв. Тегли ме 2 метра по стомах до входа му. Всичко стана в кръв, целия му паркет. Първоначално сподели, че би трябвало да хапвам доста пердах, тъй като съм хубава, а хубавите дами би трябвало да се бият. Разказвам всичко това, тъй като може и други девойки да му се вържат, да излязат с него ", бяха едни от първите думи на Вачева. Случаят е азбучен, защото след признанията на Катрин редица други дами излязоха с обвинявания за принуждение против спортиста.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР