Всакакви приказки за изолиран, катакомбен [интернет], Чебурашка - това е

...
Всакакви приказки за изолиран, катакомбен [интернет], Чебурашка - това е
Коментари Харесай

Роскомнадзор: Изолацията на руския интернет е технически невъзможна

" Всакакви приказки за изолиран, катакомбен [интернет], " Чебурашка " - това е невероятно. Бих определил закона, който влиза в действие на 1 ноември, като закон за предпазен и резистентен съветски интернет ", разгласи шефът на Федералната работа за контрол в областта на известията, осведомителните технологии и всеобщите връзки ( " Роскомнадзор " ) Александър Жаров в изявление на Международния стопански конгрес в Санкт Петербург.

" Чебурашка " е план за вътрешна съветска осведомителна система, изолирана от международната мрежа. Името е препоръчано през 2014 година от основателя за основаването на " РуНет " Максим Кавджарадзе, сенатор в Съвета на федерацията (горната камара на съветския парламент).

Александър Жаров счита, че " в актуалния свят всичко е допустимо " и за съветския интернет съществува опасност. " Перковци, които по една или друга причина желаят да навредят на Руската федерация във виртуалното пространство, не липсват. Тези закани са напълно действителни ", споделя шефът на " Роскомнадзор " и приканва руснаците да внимават в мрежата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР