Врещ петъчен следобед през юли 2023 г. е и The

...
Врещ петъчен следобед през юли 2023 г. е и The
Коментари Харесай

The Last Dinner Party: „Да си нашумяла, шумна група може да бъде проклятие“

Врещ петъчен следобяд през юли 2023 година е и The Last Dinner Party се събраха към маса за пикник на Latitude Festival, в очакване на техния театрален превоз.

" Трябва да се качите на лодка ", споделя певицата Абигейл Морис. „ Толкова причудливо, нали? “

Пътуването е належащо, тъй като групата е резервирана да свири в дребната Sunrise Arena, която се намира от другата страна на изкуствено езеро от съблекалните на фестивала.

Но петорката притегля толкоз огромна навалица, че се разлива от шатрата и в покрайнините гора, до момента в който почитателите крещят да чуят техните бомбастични арт-рок химни.

„ Господи, имаш доста от теб “, ахва Абигейл, до момента в който излиза на сцената.

През идващите 30 минути групата е запалена, свири целеустремено и наперено, до момента в който Абигейл пируети из сцената, облечена като Уензди Адамс, играеща воин от Бриджъртън.

По време на тъмно трагичния Mirror, тя скача в публиката, преди да разбере, че няма път назад към сътрудниците си от групата.

" Погрешно реши височината на сцената ", изрично споделя тя, откакто изтича към задната част на палатката, с цел да си върне мястото.

Приемът е голям, изключително за група, която пусна първия си сингъл едвам през април.

Хората знаят всички думи, даже и на неиздадени песни. Някои пристигнаха облечени във флорални корони и извиващи се бели горнища, които групата носи във видеоклиповете си.

И по какъв начин са стигнали дотук?

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР