Времето за игри и надигравания приключи, сядайте и подписвайте! Този

...
Времето за игри и надигравания приключи, сядайте и подписвайте! Този
Коментари Харесай

Призив от Пеевски: Времето за игри и надигравания приключи, сядайте и подписвайте! 

Времето за игри и надигравания завърши, сядайте и подписвайте! Този апел пристигна от депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски.

SafeNews го разгласява позицията му без редакторска интервенция:

Обръщам се към водачите на ГЕРБ и ППДБ Бойко Борисов и Кирил Петков:

Времето за игри и надигравания завърши. Бъдете на висотата на водачеството си като национално виновни държавници и политици и направете всичко допустимо до 12 часа през днешния ден да постигнете единодушие и да излъчите държавното управление, от което имат потребност страната и хората.

Това, че ръководи коалиция е единственото несъмнено и ясно нещо от деня, в който постави клетва държавното управление на ГЕРБ и ПП-ДБ. На хората е ясно, че това е коалиция и аз го удостоверявам, като водач на партия, която даде своята поддръжка в името на стабилността и сигурността на България.

От водачите се чака и в този момент да намерят единодушието между тях, да разпределят отговорностите и министерствата в кабинета, а не да се пробват да ги мерят на кг.

Да признаят очевидното – че са коалиция и да продължат с промените, за които е призвано това ръководство

В петък организирах диалози с ПП-ДБ за координиране на текстовете, които касаят квалифицираните болшинствата и дружно изработихме доста положителни текстове, които бяха утвърдени от ГЕРБ.

От това единодушие ще произтекат най-важните промени, които започнаха с измененията в Конституцията – промяната на правосъдната система и битката с корупцията.

Това е продължение на единодушието, реализирано за измененията в Конституцията и, както не един път сме заявявали – ще поддържаме държавното управление, до момента в който работи за хората и си съблюдава обещанията към българските жители.

Затова, седнете, подписвайте, ще имате поддръжката на Движение за права и свободи

Време е за едно ново начало за България, което ние като водачи на партиите си изискуем на хората и Движение за права и свободи ще работи за това.

Делян Пеевски, ръководител на Движение за права и свободи.

Какво се случи сред Политическа партия и ГЕРБ?

Мария Габриел разгласи, че в случай че в 12 часа не са постигнали съглашение, ще върне мандата празен.

„ Ако не можем да подпишем с ГЕРБ това ще се отрази доста тежко на цялата страна, не сатва дума за постове “, съобщи Кирил Петков и разгласи, че „ най-важното не са министрите, а промените, тъй като това желае българския народ от 30 години. Нищо не е изгубено. Нищо не допуска, че може да се взривява, каквото и да било “.

„ Разчитам на Мария Габриел да продължим ръководството, да не вакрваме страната в рецесия, в изключителни избори. Само би трябвало да има същинска воля “, настоя Петков.

Петков добави: „ Споразумението с ГЕРБ е финализирано, единствения въпрос е дали номиналните промени на хартия са стреснали хора, които не са били в преговорния екип. Надявам се на идващите 7 дни да ги използваме, с цел да подсигуряваме на жителите, че ще има изменени регулатори, правосъдна система и промени “.

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР