Времето за експерименти приключи. Това заяви депутатът от ГЕРБ Деница

...
Времето за експерименти приключи. Това заяви депутатът от ГЕРБ Деница
Коментари Харесай

Деница Сачева: Времето за експерименти приключи

Времето за опити завърши. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Деница Сачева в изявление за БНР.

„ Продължаваме да имаме политици, които са в Народното събрание, без да знаят за какво са там. Без да знаят какво е политиката, не престават да се занимават с маркетинг, с разграничителни линии. Самоопределят се като положителни и честни, дефинират другите като неприятни. Без да схващат, че в политиката няма черно и бяло, а би трябвало да се търси общото сечение за реализиране на публични цели. Не е концепцията да унищожиш този, който мисли друго от теб, а да намериш баланс. Баланс на разнообразни типове ползи и гледни точки, с цел да се откри решението, което е общественополезно “.
И добави, че напъните за битката против корупцията са непрестанен развой и че корупция се бори със закони и със здрави и устойчиви институции. За да могат те да обезпечават спазването им.
„ Непрекъснатото основаване и закриване на органи за битка с корупцията на процедура я пази и унищожава държавността. Непрекъснатото рушене на престижа и на доверието в държавните институции – също. Част от аргументите за политическата неустойчивост у нас се дължат и на това, че по време на държавните управления на ГЕРБ беше нанесен сериозен удар на олигарси. Те през днешния ден са отвън страната, само че не престават да оказват подмолно въздействие, в това число и посредством политически субекти “.

Що се отнася до Наказателно-процесуален кодекс, съгласно нея, там се работи с маркетингови подходи, разяснява още тя.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР