Времето за чакане е към своя край. Супербоул LIV започва

...
Времето за чакане е към своя край. Супербоул LIV започва
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Супербоул LIV

Времето за очакване е към своя край. Супербоул LIV стартира в 01:30 часа българско време и опълчва изстрадалите дългогодишни суши откъм триумфи Сан Франциско 49-ърс и Канзас Сити Чийфс.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!

Най-гледаното събитие в Северна Америка и тази година се чака да прикове погледите на над 150 милиона души, а шоуто на полувремето още веднъж се чака да бъде квалифицирано за за грандиозна проява на високотехнологично музикално развлечение. Също по традиция феновете по целия свят ще станат очевидци на своеобразното съревнование на най-големите марки на пазара, подготвили точно за финала на Националната футболна лига своите шедьоври в рекламата.

Looking good, Miami.

: #SBLIV | 6:30pm ET on FOX
: NFL app // Yahoo Sports app pic.twitter.com/3Jsn7BXTDZ
— NFL (@NFL) February 2, 2020 В България американският футбол не провокира същия висок интерес, заради ред аргументи, само че Супербоул постоянно попада в полезрението на спортния ентусиаст, даже той да не схваща изцяло разпоредбите и постулатите на този незабравим и комплициран спорт.

LIVe from the Sunshine State #SBLIV pic.twitter.com/fnEOiMeLvn
— San Francisco 49ers (@49ers) February 2, 2020 Букмейкърите предвиждат безапелационно победа за Канзас Сити, които завоюваха единствената си купа през далечната 1970 година и от този момент не бяха се класирали за Супербоул. Еуфорията на почитателите им целесъобразно е голяма, а и е подкрепена от аурата на най-хубавия футболист през сезона - младата суперзвезда на поста куотърбек Патрик Махоумс.

On the field in Miami: @PatrickMahomes. #ChiefsKingdom

: #SBLIV | 6:30pm ET on FOX
: NFL app // Yahoo Sports app pic.twitter.com/7HK4xzaJhw
— NFL (@NFL) February 2, 2020 Сан Франциско имат пет триумфа в НФЛ, само че последният е от 1995-а, а през 2013-а изгубиха борбата за трофея " Винс Ломбарди " от Балтимор Рейвънс, тъй че и техният вкус за триумф довечера ще бъде автентичен.

Специалистите плануват и конфликт на разнообразни стилове, като положителното показване на " вождовете " в Супербоул LIV зависи, съгласно прогнозите, съвсем напълно от дейностите на Патрик Махоумс. Играта на земя на Сан Франциско пък е извънредно впечатляваща през сегашния сезон и изключително в плейофите, тъй че напрежението от тази позиция върху техния куотърбек Джими Гараполо е много по-малко.

Almost that time.#SBLIV | #ChiefsKingdom pic.twitter.com/aNYOTr3aI0
— Kansas City Chiefs (@Chiefs) February 2, 2020 Треньорите - хората със слушалките - също има защо да се борят в персонален проект довечера на стадион " Хард рок " в Маями. Наставникът на " вождовете " - 61-годишният Анди Рийд - има над 30-годишен опит в НФЛ, само че още не е триумфирал с най-ценния трофей. Той бе отпред на Филаделфия Ийгълс през 2004-а, само че загуби Супербоул и е изправен пред угрозата да стане четвъртият човек с повече от едно присъединяване във финала на НФЛ, само че без победа в него. Треньорът на " найнърс " Кайл Шанахан е единствено на 40, само че е наследник на именития Майк Шанахан, с който довечера може да станат първото в историята дуо баща-син с успех в Супербоул.

Американските медии организираха съвсем същинска агитация в интерес на Канзас Сити Чийфс и статута им на любимец, само че дълбочината в състава на Сан Франциско и упостошителната им игра на земя могат да поднесат " изненадата " в упования високорезултатен Супербоул LIV.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР