Времето във Великобритания не е известно като най-благоприятното, но докато

...
Времето във Великобритания не е известно като най-благоприятното, но докато
Коментари Харесай

Мъж прекара две години в копаене на тунел, за да избегне дъжда

Времето във Англия не е известно като най-благоприятното, само че до момента в който множеството от нас се качват на такси или употребяват чадър, с цел да избегнат дъжда, един мъж е положил изключителни старания, с цел да остане изсъхнал.

Колин Фърз прекара две години в построяването на под земята тунел от къщата си до заслон.

Работейки всеки ден в продължение на месеци, 42-годишният откривател извадил с лопата три и половина тона пръст и камъни отдолу под градината си, написа ladbible.com.

" Това беше един от най-обсъжданите планове в моя канал ", споделя ютубърът.



" Всички харесват концепцията за копаене на тунели. Създавам плановете, които хората в действителност желаят да създадат, само че нямат време или пари, с цел да се осъществят. Реално е по-бързо да отворя задната си врата и да отида до навеса си, само че е доста по-забавно да използваш под земята тунел, а и това значи, че няма да се намокриш, в случай че вали ", прибавя Колин.

Работата стартира през ноември 2018 година, като мъжът работи единствено когато съседите му са на открито, тъй че да не бъдат обезпокоявани от шума.

След като изкопава от кухнята си и вади всичко изровено, той се заема да работи по тунела - който е необятен 1,2 м и висок 2 м - употребявайки хидравлика, с цел да си проправи път до бараката.

След завършването на амбициозния план, Колин споделя, че се е оказал шлагер измежду приятелите му.

" Много е пространно в тунела, и всеки, който идва на посетители, желае да го тества ", изяснява Фърз.

Амбицията на мъжа е да разшири тунела от предната част на къщата си и до алеята му.

Това ще му разреши, надява се той, да сътвори под земята паркинг, като водачът ще има достъп до къщата, навеса и подземния бункер, който също самичък е построил. Удивителното пространство е като малко жилище. Има си и кухня, която има микровълнова печка, мивка и всичко е заредено с консервирана и сушена храна - дни преди струпване на ресурси.

Бункерът има и личен генератор за електричество, което значи, че той може да се наслаждения на всички предлагани занимания, с тв приемник, Sky box и селекция от игрови конзоли, всички на негово разположение.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР