Времето в цялата страна започва да се захлажда. Днес в

...
Времето в цялата страна започва да се захлажда. Днес в
Коментари Харесай

Започва захлаждане, в Пловдив се очакват до 8 градуса


Времето в цялата страна стартира да се захлажда. Днес в Пловдив се чакат сред нула и 8 градуса. Сутринта ще е облачно и студено и до обяд температурите няма да надвишават 3-4 градуса. В следобедните часове се чакат повече слънчеви часове и температури до 7-8 градуса. Захлаждането ще продължи и през идващите дни. 

Над страната облачността ще е раздрана, междинна и висока, без превалявания. Сутринта в низините ще има мъгла или ниска облачност. В множеството региони ще духа до сдържан югозападен вятър, тук-там северно от планините ще е краткотрайно мощен и с него ще се придвижва топъл въздух. По западното поречие на Дунав и в западната част на Горнотракийската равнина ще се задържи съвсем безшумно и мъгливо, там температурите ще останат ниски. В останалата част от страната преобладаващите оптимални ще са сред 9° и 14°, в София - към 12°.

Над планините ще има висока и междинна, най-вече раздрана облачност. Ще духа сдържан и мощен вятър от запад-югозапад и с него дневните температури ще се покачат. Максималната на височина 1200 метра ще е към 12°, на 2000 метра - към 4°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, без превалявания. Ще духа сдържан южен вятър. Максималните температури ще са 9°-12°. Температурата на морската вода е 9-11°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР