Времето в последният ден на септември в страната ще бъде

...
Времето в последният ден на септември в страната ще бъде
Коментари Харесай

Изпращаме септември със слънчево и топло време

Времето в последният ден на септември в страната ще бъде най-вече слънчево. Временни нараствания на облачността ще има над планинските региони от Южна България. 

Ще духа слаб, в източната половина от страната - сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 24° и 29°, в София - към 24°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е раздрана, над масивите от Южна България най-вече забележителна, само че превалявания са малко евентуални. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 17°, на 2000 метра - към 10°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността над южните региони. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 24°-27°. Температурата на морската вода е 23°-24°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

В неделния ден облачността ще се усили следобяд и вечерта, с капацитет да превали едва на изолирани места в Западна България. Температурите ще се запазят в същия диапазон. Отново ще духа северен вятър, който ще се усеща съвсем в цялата страната.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР