Времето в Пловдив ще се задържи топло с максимални температури

...
Времето в Пловдив ще се задържи топло с максимални температури
Коментари Харесай

Времето в Пловдив ще се задържи топло с максимални температури около 30 градуса

Времето в Пловдив ще се задържи топло с оптимални температури към 30 градуса. Тенденцията за повишаване на минималните стойности също продължава, като под тепетата няма да бъдат измерени под 16 градуса през денонощието. След обяд е допустимо развиването на купесто-дъждовна облачност, само че превалявания в Пловдив са малко евентуални.

Утре над страната ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места из страната ще превали временен дъжд, основно в планинските региони с гръмотевици. Ще духа слаб вятър от северната четвърт. Максималните температури ще бъдат сред 27° и 32°, в София - към 27°. Атмосферното налягане едва ще се увеличи и ще бъде близо до междинното за май.

Над планините ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и на доста места ще превали и прегърми. Ще духа слаб вятър от север-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 19°, на 2000 метра - към 12°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развие купеста облачност и тук-там, основно по северното крайбрежие ще превали временен дъжд. Ще духа слаб вятър от север-североизток. Максимални температури на въздуха: 25°-28°. Температурата на морската вода е 19°-22°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР