Времето в Пловдив се очаква да бъде слънчево и горещо

...
Времето в Пловдив се очаква да бъде слънчево и горещо
Коментари Харесай

Слънчев и горещ ден в Пловдив, градусите отново стигат до 33

Времето в Пловдив се чака да бъде слънчево и горещо през целия ден. Сутринта се чакат температури сред 21 и 23 градуса, а в следобедните часове ще доближат до 32-33 градуса. Днес превалявания над града не се чакат.

В множеството региони на страната ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб, в Източна България - сдържан североизточен вятър. Температурите едва ще се покачат и оптималните ще са сред 29° и 34°, малко по-високи тук-там в Дунавската низина и крайните югозападни региони, в София - към 29°. Атмосферното налягане ще е близо до междинното за месеца.

Над планините ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развие купеста облачност и единствено на обособени места ще превали временен дъжд. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 24°, на 2000 метра - към 17°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността. Валежи са малко евентуални. Ще духа слаб, след обяд - до сдържан североизточен вятър. Максимални температури 26°-30°. Температурата на морската вода е 22°-24°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР