Времето в Пловдив и днес ще се задържи сравнително топло

...
Времето в Пловдив и днес ще се задържи сравнително топло
Коментари Харесай

Облаци преди обяд и слънчев следобед в Пловдив

Времето в Пловдив и през днешния ден ще се задържи относително топло за сезона. Преди обяд ще бъде облачно, само че следобяд се чака слънчево време. Сутринта температурите ще бъдат сред 8 и 12 градуса, а в следствие ще се покачат до 18-19 градуса. Валежи над града не се чакат.
Прочетете още
Минималните температури за страната ще бъдат сред 6° и 11°, в София към 6°. Преди обяд облачността над страната ще е най-вече забележителна, тук-там в равнините ще е мъгливо. След обяд облачността ще се раздра и намалее, в обособени региони до най-вече слънчево време. Ще духа слаб северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 14° и 19°, в София към 15°. Атмосферното налягане е близо до междинното за месеца, вечерта ще стартира да се покачва.

Над планините облачността ще е забележителна, по най-високите върхове ще превали слаб сняг. След обяд преваляванията ще спрат, а облачността ще се раздра и намалее. Ще духа до сдържан запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 11°, на 2000 метра - към 5°.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Преди обяд тук-там видимостта ще е понижена. Ще духа слаб северозападен вятър. Максималните температури ще са 14°-16°. Температурата на морската вода е 16°-17°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР