Времето в Обединеното кралство се превърна в приказка за две

...
Времето в Обединеното кралство се превърна в приказка за две
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство ще види „приказка за две половини“, тъй като връхлита студ и температурите падат до -13,8C

Времето в Обединеното кралство се трансформира в „ приказка за две половини “, защото през днешния ден настава леден гърмеж и температурите падат до -13,8C.

След няколко седмици на по-ниска от междинната температура за огромна част от страната, леден блок от арктически въздух се спусна от север. Той донесе със себе си минусови температури, сняг и лед, редица предизвестия за тежко и даже кехлибарено време бяха въведени от Метеорологичната работа.

Те предизвестиха, че снегът може да бъде евентуално унищожителен, защото е планувано да продължи до Събота тук-там. Говорейки пред Mirror, представител на Met Office разказа времето като „ приказка от две половини “, защото другите елементи на Обединеното кралство са повлияни от разнообразни въздушни блокове.

Поредица от предизвестия са породени посредством конфликтни въздушни блокове. Единият, леден арктически блок, който се спуска от север, а другият, по-мек югозападен блок, приближаващ от Атлантическия океан. Тъй като студеният арктически въздух...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР