Очаква се тропическата вълна скоро да се превърне в депресия. Какво трябва да знае Флорида

...
Времето в Атлантическия океан не отнема уикенда на Деня на
Коментари Харесай

Времето в Атлантическия океан не отнема уикенда на Деня на труда с развитието на две смущения, едното от които има 90% шанс да се превърне в депресия, тропическа буря и тропическа депресия.

Ето какво каза Националният център за ураганите в последните си препоръки.

Каква е прогнозата за тропическата вълна в централната част на Атлантическия океан?

Тази тропическа вълна е на няколкостотин мили югозападно от островите Кабо Верде.

„Очаква се тази система да се превърне в тропическа депресия след два или три дни.“ Центърът за ураганите каза в 20:00 ч. консултативен. „Допълнително укрепване е вероятно в края на тази седмица, докато системата се движи от запад към запад-северозапад със скорост от 15 до 20 мили в час над централните и западните части на тропическия Атлантик.“

Твърде рано е да се каже дали тази система ще има някакво въздействие върху Флорида.

Шанс за формиране след 48 часа: 70%.

Шанс за формиране след седем дни: 90%.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Над 93% жители получават захранване, след като Идалия удари крайбрежието на Персийския залив на Флорида, ДеСантис казва

Катя вече не е тропическа буря

Тъй като максималните постоянни ветрове на Катя паднаха до 35 градуса, вече не е тропическа буря. Тропическата депресия Катя е на около 1020 мили северозападно от островите Кабо Верде и се движи на северозапад със скорост 7 мили в час.

Няма действащи предупреждения или часовници за Катя.

„Прогнозира се отслабване, и Katia се очаква да се превърне в остатъчно ниско ниво по-късно (понеделник) и да се разсее след няколко дни“, се казва в предупреждението от 5 сутринта.

Това отново ли е тропическата буря Gert?

Докато всички гледаха предишните урагани Идалия и Франклин, остатъците от Герт се превърнаха в смущение, след което възвърнаха статута на тропическа буря.

Герт носеше постоянни ветрове със скорост от 50 мили в час и към 4 часа сутринта в понеделник беше на около 860 мили източно - североизточно от Бермудите. Движеше се на север с 24 мили в час. Ветровете от тропическа буря духаха до 70 мили от центъра на бурята.

Няма крайбрежни часовници или предупреждения във връзка с Gert.

Прогнозира се малка промяна в силата, преди Gert да се разсее по-късно (понеделник)“, каза Центърът за урагани в предупреждението си от 4 часа сутринта.

Какво се очаква да се случи с безпокойството над Западна Африка?

Центърът за урагани каза в предупреждението си от 8 часа сутринта в понеделник че се очаква тропическа вълна над западна Африка да се премести в морето след няколко дни.

„Условията на околната среда трябва да поддържат известно бавно развитие и тропическа депресия може да се образува над далечния източен тропически Атлантик около последната част от седмицата, докато вълната се движи на запад-северозапад с около 15 мили в час“, каза центърът за ураганите.

Възможност за формиране през 48 часа: близо нула процента.

Възможност за формиране през седем дни: 40%.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР