Времето трябваше да се използва за . Лятото беше пропуснато.

...
Времето трябваше да се използва за . Лятото беше пропуснато.
Коментари Харесай

Дончев: Възможно е ГЕРБ да управлява. Труден отговор е с кого

Времето трябваше да се употребява за. Лятото беше пропуснато. Беше изпусната опцията да се даде и персонален образец. В рамките на една година и прекарах, и се имунизирах, в случай че се постанова ще сложа и трета доза и то отново обществено. Това съобщи Томислав Дончев от ГЕРБ.

На въпрос за, Дончев съобщи: имам съмнения, че има спекулации при търговията с ток. Ако можех да го потвърдя - щях да приказвам с имена. Не може в този момент да сме в полемика за замяна на хрумвания, а от дълго време трябваше да са взети решения какво ще направи страната.
 Кандидат за народен представител от Има Такъв Народ се отхвърли от партията и написа кърваво писмо до Слави Трифонов Кандидат за народен представител от Има Такъв Народ се отхвърли от партията и написа кърваво писмо до Слави Трифонов
Бившият депутат Галина Иванчева и сегашен претендент от " Има подобен Народ " разгласи, че се отдръпва от листата на пратията за изб...

" Не можем да виним бизнеса за нищо. Вярно е, че той е енергийно неефикасен по отношение на съперниците си в Европа. Ако разясняваме отговорностите за енергийната рецесия – над 50-60 % тя е привнесена извън. Не е правилно да твърдим, че няма и чисто български аргументи за рецесията. ", сподели още той по Нова телевизия.

Възможно е ГЕРБ да ръководи. Труден отговор е с кого. Не мога да обещая, че ще се случи. Много е ниска вероятността за това. Партиите са разграничени. Носили сме отговорност в доста съдружни формати. Когато сме имали различия и звук в обединенията е било точно поради другите визии, само че постоянно се е търсил компромис поради общата цел. Трябва обаче да има водач, който да поеме отговорността, безапелационен е Дончев.

Лидерството на като партиен водач не предстои на въпрос. Възможни са и други разновидности за министър-председател, имаме запас за това, безапелационен бе той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР