Времето ще се задържи предимно облачно. На много места ще

...
Времето ще се задържи предимно облачно. На много места ще
Коментари Харесай

Времето: Застудяването продължава

Времето ще се задържи най-вече облачно. На доста места ще превалява слаб сняг, само че в Рило-Родопската област снеговалежите ще са по-съществени като количество и там снежната завивка ще се усили с още 20 cm. Ще духа слаб до сдържан север-северозападен, в източната половина от страната - североизточен вятър и захлаждането ще продължи. Преобладаващите минималните температури ще бъдат сред минус 4° и 1°, а оптималните - сред 0° и 5°; в София минимална температура към минус 4°, оптималната - към 0°.
   
Над Черноморието ще бъде облачно и на обособени места, основно по южното крайбрежие ще има валежи, най-вече от дъжд. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 3°-6°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
  
Над планините ще бъде облачно. На доста места ще има превалявания от сняг, по-значителни в Рило-Родопската област. Ще духа сдържан север-североизточен, по билата - северозападен вятър и по планинските проходи ще има виелици. Максимална температура на височина 1200 метра към минус 4°, на 2000 метра - към минус 9°.
  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР