Времето ще се подобри, но има време за това. Първо

...
Времето ще се подобри, но има време за това. Първо
Коментари Харесай

Климатолог: Идва студ и дъжд

„ Времето ще се усъвършенства, само че има време за това. Първо ни чака неприятно време – с изключение на, че ще превалява, ще бъде и доста студено. Температурите ще бъдат със 7-8 градуса по-ниски от нормалното. Времето ще бъде по-скоро ноемврийско, а не октомврийско. Това студено време ще се задържи ”, съобщи климатологът Симеон Матев по Нова телевизия.

Студеното време ще се задържи към 10-тина дни. Причината за това е леден атмосферен фронт. Според Матев има всички условия за стартиране на парното.
 Времето на следващия ден - 8 октомври Времето на следващия ден - 8 октомври
На 8 октомври времето ще бъде най-вече облачно. Ще има и превалявания, по-често, на повече места и повече по количество - в западната половин...

„ Днес и на следващия ден ще са дните с най-ниски междинни температури. След това ще има леко покачване. В средата на идната седмица още веднъж ще има захлаждане, а по-късно ще стартира и равномерен преход към по-високи температури. Все отново сме октомври, не може да чакаме доста високи температури. Освен студа, дните ще са и дъждовни. Най-големи количества сумарно ще има в западната половина на страната и в южната част ”, изясни още климатологът. Очакват ни ежедневни превалявания с спирания до идващия петък. След тях се чака разведряване. В третото десетдневие на месеца се чакат по-високи междинни температури.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР