Времето ще бъде предимно слънчево преди обяд, но около и

...
Времето ще бъде предимно слънчево преди обяд, но около и
Коментари Харесай

Петъкът ще бъде слънчев до обяд

Времето ще бъде най-вече слънчево преди обяд, само че към и след обяд над доста региони на страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Това сочат данните от прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.
Ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици и краткотрайно увеличаване напразно. Остават изискванията за градушки. Максималните температури ще са сред 22° и 27°.
Преди обяд по Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста и купестодъждовна облачност и тук-там ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще духа до сдържан вятър със северна съставния елемент.
Максималните температури ще са 22°-24°. Температурата на морската вода е 19°-20°. Вълнението на морето ще бъде към 1 бал.
В планините повече слънце ще има преди обяд. Около и след обяд над доста региони ще се развива купестодъждовна облачност и ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания и гръмотевични стихии. Остават изискванията за градушки.
Ще духа до сдържан вятър със северна съставния елемент. Максималната температура на 1200 метра ще е към 16°, на 2000 метра - към 9°.
Атмосферното налягане е близо до междинното за месеца и ще остане без основна смяна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР