Времето се влоши, тъй като проливни дъждове и снежни порои

...
Времето се влоши, тъй като проливни дъждове и снежни порои
Коментари Харесай

„Брилянтно“ приспособление за 5 британски лири спира вятъра, който духа през пощенската кутия, когато настъпи студено време

Времето се утежни, защото проливни дъждове и снежни порои удариха Обединеното кралство. За някои семейства това значи чувство на спомагателен студ от вътрешната страна, защото студеният вятър прониква през прозорци, порти и пощенски кутии.

Прикритите течения в семейството могат да бъдат повода домът ви да е леден, даже в случай че отоплението ви е включено през целия ден и в последна сметка това може да ви коства повече в сметките за сила. Ето за какво погледът ни се насочи към един елементарен артикул от £5, който може да предотврати измененията в студената температура във вашия дом.

И това е просто устройство за изключване на чернови на пощенска кутия, което може да се откри както в Amazon, по този начин и в B&Q единствено за £5. Елегантната джаджа предотвратява навлизането на течения през шпионката с помощта на компактно прилепналите си четки. Все още ще можете да получавате писма (с спомагателен омф), само че нежеланият леден въздух се защищава.

B&Q продава златна алтернатива единствено за £5, настоящо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР