Времето се обръща, прониква хладен въздух. Студеният атмосферен фронт ще

...
Времето се обръща, прониква хладен въздух. Студеният атмосферен фронт ще
Коментари Харесай

Дъжд над страната, спокойно време се очаква в Пловдив

Времето се обръща, прониква студен въздух. Студеният атмосферен фронт ще премине през източната половина от страната и там тук-там ще има краткотрайни превалявания, в обособени региони с гръмотевици. От запад ще стартира бързо скъсване и понижение на облачността. Минималните температури ще бъдат сред 6° и 11°, в Пловдив - към 8°.
Прочетете още
Днес преди обяд към момента тук-там в Източна България ще превалява слаб дъжд, само че и там преваляванията ще спрат, а към обяд и облачността ще се раздра и намалее до най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Дневните температури едва ще се намалят и преобладаващите оптимални ще бъдат сред 15° и 20°, в София - към 21°.

През нощта против понеделник от запад ще стартира ново нарастване на облачността, най-вече междинна и висока.

Над планините преди обяд облачността ще е забележителна и към момента тук-там в масивите от източната половина от страната ще има превалявания. Около и след обяд облачността ще се раздра и намалее до най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по билата и краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 10°, на 2000 метра - към 3°.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg