Времето работи в полза на Борисов. Захладня и хората ще

...
Времето работи в полза на Борисов. Захладня и хората ще
Коментари Харесай

Арман Бабикян направи на смешен човек на Харизанов по НТВ. Вижте защо

Времето работи в интерес на Борисов. Захладня и хората ще се приберат. След всички положителни стъпки на ръководството, хората ще се скрият назад в домовете си. Това сподели пиар специалистът и един от уредниците на митинга Арман Бабикян по НТВ. Разговорът е невиждан, защото от самото начало Бабикян говореше с думите на Борисов.
Той сложи събеседника си Александър Владимиров в шах. Владимиров бе представител на Институт за дясна политика, който се считаq че е на най-големия бранител на Борисов сега - Георги Харизанов. Ето по какъв начин се разви диалога:

Вчера в още 7 града излязоха предоволни хора, които да изразят насладата си от Борисов. Повечето от хората излязоха от злоба. Защото в действителност не могат да преживеят триумфите на ръководството. Излязоха и поради еврото, тъй като желаеха да го съсипят преди да влезем в чакалнята.

Защо подигравка, това са думи на Борисов. Аз с рейсове не съм се сблъсквал. Поне не видях някой да се е блъснал в рейс. Щеше да го има в бюлетина на КАТ най-малко. Злоумишлено е всичко това. По-голямата част от хората, които успяхме да поканим на площада са лумпени и тулупи. И не може да се чака някакво друго държание от такива хора. Ние сме събрали нискокачествена биологична маса, която в действителност показва насладата си, само че не би трябвало да забравяме. Ние сме елементарни, както сподели министър-председателя. Той също е елементарен. И по тази причина се разбираме отлично.

Аз не наскърбявам, аз изтъквам министър-председателя. За повторно чувствам, че не се отнасяте добре към думите на министър-председателя и не се отнасяте съществено към неговите изявления. И не мога да го схвана за какво?!

„ Тези смехории не са доста истински “, възропта пратеникът на Харизанов. Бабикян учудено попита: „ Ама вие наричате смехории думите на министър-председателя?! Дръжте се авторитетно и не ви наподобява в този момент.

Човекът на Харизанов, обаче се обърка в тезата си: „ Недейте да обиждате по този начин. Аз познавам хора на митинга, които имат съответни претенции “. В този миг пиар-експертът реагира: „ Ето кой може да ви изясни за митинга “.

Александър Владимиров ни в чеп, ни в ръкав потегли да пита дали Г-жа Радева /бел. на ред. брачната половинка на президента/ би трябвало да върви с НСО, с цел да си купува рокли. Бабикян недоумяващо рече: „ Аз мисля, че тя би трябвало да върви без рокли “.

Владимиров попита по кое време събеседника му пази господин Радев. Бабикян му отвърна: „ Аз не пазя господин Радев. Аз пазя господин Пеевски, пазя господин Домусчиев, пазя основния прокурор и министър-председателя. Къде до тук ме чухте да пазя госпожа Радева? Виждате, че това е мир и обич “, добави той по адрес на имитация на очевидно объркания младок да изрече и друга опорка, че Радев преди време е подписал указа на назначението на Гешев. Бабикян добави: „ Защо сте толкоз нападателен? Виждате какъв брой обич и наслада царува? “.

Мирчев реши да нападна, като заяви, че оня ден е видял по какъв начин е видял Арман Бабикян да води агитка оня ден. Пиар-експертът умерено си призна: „ Да доведох ги и им платих. Имам едно чекмедже и оттова заплащам “.

Има съревнование сред беглеца в Белград и този в Дубай. И в случай че имаше действителна пазарна среда, трябваше да се конкурират кой от двамата да заплаща. Мога да изтъквам основния секретар на Министерство на вътрешните работи, която сподели, че има сигурни доказателства за хора, които получават пари и тъкмо какъв брой пари. Това е вчерашно изявление. Човекът сподели, че са разпознали кои са тези хора. Единственото, което не можем да разберем във всеобщата наслада е за какво не са прибрани. Защото не мога аз да ги задържам. Опасявам се, че и господин Владимиров не може.

Водещата предложи да се излезе от иронията, само че гостът попита: „ Не разбирам за какво Нова телевизия имате такова отношение към министър-председателя. Аз го цитирах няколко пъти, вие смятате, че това е подигравка. Всяка поддръжка на тезите му смятате, че е подигравка. Защо по този начин? “.

На въпрос дали чака оставка: Бабикян изригна: „ Опазил Бог! Няма кой различен да ръководи по този начин България. Как да чакаме оставка? Нали чухте, че ще се счупи страната, в случай че някой различен ръководи. Аз не мога да си помисля за това нещо! “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР