Времето няма никаква милост към бившата Мис България Наталия Гуркова.

...
Времето няма никаква милост към бившата Мис България Наталия Гуркова.
Коментари Харесай

Ботоксът е безсилен: Наталия Гуркова се сбабичоса

Времето няма никаква благосклонност към някогашната Мис България Наталия Гуркова. На 44-годишна възраст тя към този момент наподобява окончателно повехнала и от ден на ден замязва на старица. Разкрасителните процедури, ботоксът и хиалуронът, с които се боде през няколко месеца, съумяват да изгладят бръчките й, само че не и да я подмладят.

Неувяхващата хубост, с която е известна Наталия Гуркова, се оказва цялостна заблуда. Грозната истина за метода, по който наподобява тя в реалност, лъсна преди седмица, когато Мис България 1998 се появи на едно от дребното обществени събития, в които взима присъединяване в последните години. Това бе гала по връчването на премиите на една от стилните малките екрани, предавани у нас. Самата Гуркова бе удостоена с един от специфичните призове, тъй че нямаше по какъв начин да не се появи на сцената в цялостния си искра. Видът й обаче се оказа единствено незадълбочен намек за метода, по който Гуркова изглеждаше преди години. В момента няма и диря от свежото и естествено красиво момиче, което в края на 90-те бе оповестено за най-красивата българка. Нещо повече – Наталия не наподобява даже на личната си версия от преди 3 години, когато бе погубен мъжът й – диамантеният необут Джордже Михалевич. От гибелта му до момента, единствено за 3 години, тя е съумяла окончателно да повехне.

Наистина, кожата на някогашната моделка е опъната като барабан, с помощта на ботокса, който си поставя най-вече през 6 месеца. Знае се, че някогашната мис върви при кожния лекар на Светлана Гущерова. Освен че опъва бръчки, тя доста разчита и на хиалурон, с цел да поддържа устните си пухкави. Но макар всички грижи, които поставя, бузите й са почнали да увисват, лицето й е подпухнало, очите й са хлътнали, а под тях личат отоци и торбички. Целият тип на 44-годишната миска приказва за вреден метод на живот. Ако не друго, то най-малкото, което издава лицето й, е че не си доспива. Тежкият грим, който е като маска за лицето й, скрива ненапълно тези недостатъци, само че без него гледката евентуално е стряскаща. Нищо чудно проблемите във външния тип на някогашната манекенка да се дължат и на предозиране с ботокс и хиалурон. Известно е, че колкото по-рано се стартира с използването им, толкоз по-рано резултатът от тях стартира да се трансформира в недостатък. Нищо чудно при Наталия този миг към този момент да е настъпил, тъй като тя още като момиче стартира да се разкрасява с сходни субстанции, писа Уикенд.

На всичкото от горната страна наподобява е почнала да напълнява. Фигурата й към момента е хубава, изключително като за жена на нейната възраст. Но Гуркова несъмнено към този момент не е за поли като тази, с която се появи на церемонията. Дрехата покриваше бедрата й единствено на половина. Като дългогодишна манекенка, 44-годишната миска знае по какъв начин да театралничи за фотоси по този начин, че краката й да наподобяват допустимо най-стройни – като ги кръстосва пред обектива. Но тези, които я видяха онлайн на церемонията, настояват, че би изглеждала по-добре в по-дълги рокли.

Любопитно е, че има огромна разлика сред фотосите от церемонията и тези, които Наталия разгласява на личните си страници в обществените мрежи. В фрагментите, които самата тя пуска в интернет, лицето й е все по този начин свежо, както беше преди години. Но сравнението с фрагментите, изтекли в други канали, потвърждава, че тази прохлада е резултат от компютърна обработка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР