Времето навън и датата на календара показват очевидното - време

...
Времето навън и датата на календара показват очевидното - време
Коментари Харесай

5 полезни съвета за пролетното почистване

Времето на открито и датата на календара демонстрират очевидното - време е за пролетно разчистване. Но нормално то лишава много време, коства доста нерви и старания. Най-вероятно самата мисъл за идното ви напряга. Ето няколко лесни трика, които ще ви оказват помощ в неизбежното разчистване:

Има безчет препарати, които могат да я изчистят, само че вие към този момент имате един - виненият оцет. Просто накиснете в оцет една забрадка и увийте батерията. Оставете да работи в продължение на час.

Премахване на петна от килим

Да се пере килим не е елементарно, само че можете да го извършите и в домашни условия. Нужни са единствено амоняк, топла вода, остаряла забрадка и ютия. Смесете водата и амоняка, нанесете сместа върху килима и сложете кърпата върху ютията. " Изгладете " килима. Повторете всичко това, до момента в който петното изчезне.

Избелване на остарели възглавници

Нужни са ви прахуляк за пране, прахуляк за съдомиялна и боракс. Смесете всичко това и накиснете възглавницата в леген с топла вода и тази примес за половин час.

Лошият аромат от канала

За да се избавите от него са ви нужни две съставки - оцет и лимон. Във форми за лед сложете малко парче комат лимон и допълнете с оцет. След като се замразят, може да сложите по няколко върху сифона на мивката.

Почистване на душа

Просто напълнете найлоново пликче с оцет и го завържете благодарение на ластик към душа или слушалката. Оставете го по този начин за час. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР