Времето на Ули Хьонес като президент на Байерн Мюнхен върви

...
Времето на Ули Хьонес като президент на Байерн Мюнхен върви
Коментари Харесай

Дни преди сдаването на Байерн, Хьонес назова най-голямата си грешка

Времето на Ули Хьонес като президент на Байерн Мюнхен върви към своя край. След малко повече от 2 седмици именитият някогашен немски национал ще сдаде водещия пост в клуба, каквото желание бе оповестил още преди време.

На 15 ноември ще се организира тазгодишното Общо заседание на немския клуб, когато рокадата ще стане факт. Така 67-годишният Хьонес се отдръпва след съвсем 40 години в управлението на своя обичан отбор.

„ Ако в Байерн имат потребност от моите препоръки, ще съм на линия. Ако пък нямат, това ще е един добър знак”, съобщи Хьонес в просторно изявление за клубното списание „ 51”. „ Очаквам с неспокойствие да прекарам повече време с моите внуци. Имам и други действия, а моят живот е безусловно уравновесен. Няма от самото начало да увисвам до телефона и да очаквам някой да се обади.”

„ Развитието на Оливер Кан ме впечатли. Двамата организирахме съществени полемики. Преди 10 или даже преди 5 години не бих си го показал в управата на клуба. Отначало и той не се виждаше в такава роля, само че след единствено седмица ми звънна и сподели, че ще би трябвало да си приказваме допълнително елементи.”

„ Моята най-голяма неточност беше с укриването на налозите. Дълбоко скърбя за това, а рецензиите бяха изцяло оправдани. Благодарен съм на моето семейство, те ми оказаха огромна поддръжка. Използвах това време, с цел да обмислям интензивно и да науча нещо за живота.”

„ Трансфер за 100 милиона през лятото на 2020 година? Подобна сума ще бъде изцяло по силите на Байерн. Аз обаче не мисля, че ще се стигне до такава степен, в случай че действаме задоволително мъдро.”

„ Дали ще вляза в обществените мрежи след отдръпването? Не. Ще продължа да се обаждам по телефона и да се срещам персонално с хората”, добави Хьонес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР