Времето на бащата на Том Брейди може и да идва,

...
Времето на бащата на Том Брейди може и да идва,
Коментари Харесай

Том Брейди се оттегля от Националната футболна лига след 22 сезона?

Времето на бащата на Том Брейди може и да идва, само че наподобява, че куотърбекът към момента не е подготвен да разгласи отдръпването си.

В събота следобяд ESPN заяви, че Брейди се отдръпва на 44-годишна възраст след 22 сезона в НФЛ. Но скоро откакто започнаха да валят възпоменанията за един от най-великите куотърбеци на всички времена, се появиха спомагателни известия, които сложиха под подозрение, че Брейди фактически е взел дефинитивно решение.

След като новината за хипотетичното му отдръпване стана обществено притежание, Брейди се обадил на основния управител на "Бъккейнърс " Джейсън Лихт и му споделил, че към момента не е взел решение за бъдещето си, съгласно голям брой отчети.

The Athletic заяви, че Брейди е споделил на Тампа Бей, че "дори не е близо " до взимане на решение. Агентът на Брейди, Дон Йи, също направи изказване пред ESPN, в което нито удостовери, нито отхвърли новината, само че сподели: "Том ще бъде единственият човек, който ще изрази проектите си с цялостна акуратност. "

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР