Времето лети, са казали мъдрите хора и са били съвсем

...
Времето лети, са казали мъдрите хора и са били съвсем
Коментари Харесай

Година по-късно и равносметка: Джулката има всичко! Видя се в най-щастливото семейство

Времето лети, са споделили мъдрите хора и са били напълно прави. Всеки от нас, заран, " ровейки " се в спомените, които обществените мрежи ни оферират като наши изявления от преди година, две, три и повече си дава сметка за това.

Същото стори и силиконовата хубавица Джулиана Гани, която означи годишнина от годежа си, въпреки и с три месеца забавяне, в Instagram. Но не годишнината, несъмнено, беше фокусът.

Виж още: Тото: Харесвам мъжкарските облици в „ Като две капки вода “

" Година и три месеца по-късно се усещаме най-щастливото семейство на света ", радва се тя и благодари на Господ за хармонията в дома и " неповторимия " си наследник. 

Виж още: Който си има село, си е добре: Различната изолираност и другият Великден на Преслава

" Вчера разчиствахме един от дрешниците и попаднахме на този черно-бял гащеризон, с който бях облечена в оня ден ", написа още Джулката и афишира, че с лотария ще подари гащеризона на някоя от участничките, орисвайки да преживее същите щастливи мигове, каквито и тя е претърпяла.

Виж още: Деси Слава: Животът може да бъде сложен

А Джулката в действителност претърпя доста за тази една година. След като тя и фитнес инструкторът Илиян Найденов се сгодиха, не чакаха доста и на бял свят се появи техният първи правоприемник - синът им Давид.

Виж още: Славея Сиракова с обилна погача. Вижте фотоси на дребната Емили

В изявление пред Венета Райкова двамата се появиха с халки на ръцете си, само че не дадоха отговор еднопосочно дали са се оженили или не. Те дадоха да се разбере, че в действителност бракът е условност и е много по-важно какво чувстваш и по какъв начин се отнасяш към обичания човек.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР