Времето лети изключително бързо, а най-видимо е то, когато гледаме

...
Времето лети изключително бързо, а най-видимо е то, когато гледаме
Коментари Харесай

И синът на Джулиана Гани тръгна на градина! Но ще става ли скоро батко?

Времето лети извънредно бързо, а най-видимо е то, когато гледаме дечицата към нас. Е, " гледаме " в тази ситуация е много преносно, защото става въпрос за сина на Джулиана Гани, който към този момент е огромно момче и върви на детска градина!

Виж още: С деца на море: Деян Донков и Радина с ранна лятна ваканция 

В поредност от въпроси и отговори в профила си в Instagram хубавицата показа, че откогато Давид върви на градина, към този момент може да рисува, да брои, знае доста неща, а по думите на майка си, и е надраснал възрастта си. Джулиана Гани се похвали още, че напълно скоро Давид ще бъде кръстен, защото това е извънредно значимо за нея и половинката ѝ, Илиян Найденов. Двамата са безапелационни - желаят синът им да е добър и заслужен християнин!

Виж още: Какво се случва с Мона Гочева? Актрисата уплаши всички ни - в болница е!

Иначе Давид показвал и интерес към музиката. Джулката е безапелационна, че няма да е от майките, които се постановат да прави нещо детето ѝ по неин избор, само че към този момент вижда, че той обича да танцува и да пее. А ще има ли Давид скоро братче или сестриче? По-скоро не, двамата с Илиян към момента не мислят за второ дете.

Виж още: Какво е да се заключиш? Маги Сидерова сподели по какъв начин се оправя с такава неприятна обстановка

Гани бе запитана и за това по какъв начин поддържа формата си. Тя показа, че се храни здравословно, като натъртва на плодове и ядки. Към момента тя е с тегло от 52 кг. при растеж от 176 см. Споделя, че се усеща добре в тялото си.

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР