Времето, което досега ни дадохте за преговори, е загубено. Реални

...
Времето, което досега ни дадохте за преговори, е загубено. Реални
Коментари Харесай

БСП пред президента: Времето, което досега ни дадохте за преговори, е загубено

Времето, което до момента ни дадохте за договаряния, е изгубено. Реални диалози и срещи за сформиране на кабинет ще стартират след връчването на първия мандат. Това съобщи водачът на по време на консултациите при президента за сформиране на постоянен кабинет.

не счете, че времето, което е дал е изгубено.Той попита представителите на БСП  биха ли подкрепили и при какви условия първия мандат за сформиране на кабинет, т.е. този на ГЕРБ. А при друго развиване, дали биха подкрепили някогашните си съдружни сътрудници от " Продължаваме промяната " за втория мандат. Държавният означи и значимостта за дейности за преодоляване на икономическата и обществената рецесия.

" За нас има три значими задания в този парламент: приемане на бюджет със обществена устременост, да подсигуряваме повишение на приходите и непоклатимост на стопанската система, сполучливи диалози за сформиране на постоянно държавно управление и законите за ПВУ ", съобщи водачът на социалистите.

Тя добави, че ще предложат промени в бюджета сред първо и второ четене. " Увеличаване на минималната работна заплата на 850 лева, въвеждане на разбиране за енергийна беднотия и поддръжка на тези фамилии, въвеждане на таван на цените на енергороносителите, майчинството да следва растежа на минималната работна заплата, младежка политика и политика за децата ", изброи Нинова и изрази убеденост, че това е допустимо, макар изказванията, че няма по какъв начин да се случи.

По думите на Радев, нарастване на минималната работна заплата ще има, а работата по установяване на формулировка за енергийна беднотия продължава.

Лидерът на бе безапелационна, че мандат на ГЕРБ няма да поддържат, само че не не помни да регистрира и значимостта България да има постоянен кабинет. В диалози с " Продължаваме промяната ", обаче, ще вземат участие. " С тях имаме допирни точки. В последните дни имаме и разлики, да вземем за пример хартиената бюлетина. Чисто политически, ще участваме в диалози с Политическа партия ", посочи Нинова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР