Времето и калориите не прощават на никого, дори и на

...
Времето и калориите не прощават на никого, дори и на
Коментари Харесай

Галя от „Каризма” се ошишка като бременна

Времето и калориите не простят на никого, даже и на звездите.

Поредно доказателство за този пораждащ горест факт е Галя от „ Каризма ”. Някога нежна и стройна, в този момент тя е все по този начин женствена, както постоянно е била, само че пълнее прогресивно. Хубавото е, че това очевидно не я тормози, тъй като си е разрешила да разгласява в обществените мрежи фотография на наедрялата си фигура, наметната единствено с долни дрехи от черен сатен и дантела.

Горната част е изцяло транспарантна, а под долната е издаден объл като на бременна жена стомах. Вижда се, че и гърдите й са наедрели, и ръцете, и краката. Сега почитателите се чудят бременна ли е Галя, или е просто дебела. Повечето подозират втория вид, само че не е изключено певицата да чака дете. Тя е споделяла, че й се желае да стане майка някой ден. Ако това фактически е правилно, към този момент няма за по кое време да чака, тъй като през август става на 45 години, а на тази възраст възможностите за раждане на бебе стартират заплашително да се топят.

Никой на страницата на певицата в обществените мрежи не си е разрешил да подлага на критика певицата за насъбраните килограми. Напротив, всички й вършат похвали, че е доста женствена, обаятелна, красива и секси. Тя е споделяла, че от години има сериозна връзка с Лондон. Мъжът до нея бил постоянен, обичал я, познавал я не като звезда, а като елементарна жена и я обичал, каквато е. Нищо чудно да е решила да го подари с правоприемник.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР