Времето е за държавници, обяви лидерът на ГЕРБГЕРБ категорично победи

...
Времето е за държавници, обяви лидерът на ГЕРБГЕРБ категорично победи
Коментари Харесай

Борисов: Летим към избори. Правителство няма да има

Времето е за държавници, разгласи водачът на ГЕРБ

„ ГЕРБ изрично победи и е задължен да предложи държавно управление. Време е за държавници. Листопадите в другите партии не ни касаят и се надявам в 13 часа да има държавници. Поехме целия риск и цялата отговорност. Всичко най-хубаво, което можехме да предложим, сме го предложили. Ние няма да подкрепим втория мандат. Така че другите парламентарни групи си вземат решение какво да вършат. Третият мандат е нещо имагинерно, тъй като това е решение на президента “, съобщи в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

По думите му при гласуването на кабинета „ Желязков “ ще се види за какво парламентарните групи няма да го поддържат. „ След това със същите претекстове можем и ние да не ги подкрепим “, добави Борисов.

„ Правителството няма да мине. Ще изтърпим всички обиди, което ще изговорят сътрудниците, тъй като сме длъжни пред нашите гласоподаватели и ще настояваме да гласоподават повече, с цел да не се получава сходно нещо “, уточни още той.

Според водача на ГЕРБ има симбиоза в зала сред ПП-ДБ и „ Възраждане “.

На въпрос отворена ли е вратата към третия мандат той изясни, че не я вижда. „ Когато стигнем до нея, към този момент ви споделих - ние сме декларирали, че няма да поддържаме други мандати “, разяснява той.

„ Отново летим към избори. Тези, които през днешния ден подвигат ръка против държавното управление, ще би трябвало да обяснят какво ново ще ни донесат. Ние извършвам нашият ангажимент. Всички наши евроатлантически сътрудници поддържат и споделят, че това са положителни хора, с които могат да работят. Това е казано и на нашите сестрински празненство “, съобщи още той. 

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР