Времето е от малкото ресурси в човешкия живот, които са

...
Времето е от малкото ресурси в човешкия живот, които са
Коментари Харесай

Новият Redmi Note 11 Pro 5G на Xiaomi: Да управляваме по-продуктивно енергията си

Времето е от дребното запаси в човешкия живот, които са безусловно константни и изцяло изчерпаеми. Дните ни включват едни и същи 24 часа, които текат с една и съща скорост за всички хора от зората на времето насам.

Това, което отличава другите дни, само че и другите хора, е силата, с която разполагаме. Не говорим за езотерични концепции, а за най-обикновената сила, с която вършим всичко в всекидневието си - от работа, през домашни отговорности, до развлечение. Ресурсът, който възвръщаме с добра отмора, първокласен сън и приятни прекарвания.

Тази сила е нещо, над което имаме значителен надзор, което е в основата на един от най-актуалните хакове за по-добра работливост - съгласно него не би трябвало да управляваме времето си, над което по този начин или другояче нямаме надзор, а силата си. В този смисъл графикът ни би трябвало да е обвързван с харченето и възобновяване на сила, а не с часовника. Окей, в края на краищата, може би, звучи малко езотерично.

Ако използван тази идея към смарт телефоните, евентуално ще е по-лесна за схващане. Те са с нас от самото начало, само че могат да са потребни единствено когато имат сила в себе си, тъй че да могат да извършват потребни и безполезни задания.

Именно потребността от сила кара производителите да вършат някои от най-полезните промени в смарт телефоните в последните години. Топ моделът в новата бюджетна серия на Xiaomi не е изключение.

Redmi Note 11 Pro 5G наподобява добре, усеща се в ръката добре и най-много можете да разчитате на батерията му. 

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР