Времето е кофти - да, това всички го виждаме. Но

...
Времето е кофти - да, това всички го виждаме. Но
Коментари Харесай

Влогърката Симона откри сезона по бански! Звездата от "Аз съм Изи" с равносметка за бала и матурите

Времето е кофти - да, това всички го виждаме. Но дано си отговорим на следния въпрос: по-добре ще ни е на кофти време в града или на не чак толкоз кофти време на морето? Разбира се, въпросът е прекомерно реторичен и отваряйки обществените мрежи елементарно можем да се ориентираме в отговорите на близки, познати и следвани инфлуенсъри.

Виж още: Перфектна в черна прилепнала рокля: Симона Загорова се завърна след раждането

Именно на този въпрос дава отговор и влогърката Симона, по-позната като justasavagebih в Instagram, която гледахме и преди време в ролята на Изи в " Аз съм Изи ". Тя е към този момент на морето и няма самообладание за всичките летни страсти, които ѝ предстоят:

Виж още: Нищо човешко не ѝ е непознато! Преслава хвана мотиката, прекопа градината, обра черешата 

А че няма самообладание разбрахме от един от последните ѝ влогове, в които споделя, че възнамерява да изживее едно супер лято - с доста слънце, плажове, празненства. Е, към този момент Симона няма никакви проекти, само че по думите ѝ по този начин е най-хубаво. 

От последните ѝ фотоси в Instagram обаче разбираме, че тя към този момент е стигнала на морето и очевидно всичко занапред в този момент стартира. Това потвърждава и тенът ѝ... или по-скоро неналичието му.

Виж още: Папи Ханс призна - от година е във връзка! Коя е дамата до него и за какво пази любовта в тайна 

Самата Симона беше абитуриентка тази година. Тя споделя, че си е изкарала супер готино на бала и е извънредно удовлетворена от страстта, експлоадирането и всичко останало. Симона е удовлетворена и от резултатите на матурите - по български е изкарала отличен, а по математика е удовлетворена от резултата си.

Виж още: Като Рапунцел: Джулката прикри прелестите си единствено с косата си, сподели и огромен татус

Що се отнася за бъдещето, Симона отхвърля да показа какво ѝ следва, до момента в който всичко не стане факт. Просто тъй като има извънредно доста завистливи хора.

Изображение: https://www.instagram.com/justasavagebih/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР