Времето е хубаво, не виждам причина защо има толкова малко

...
Времето е хубаво, не виждам причина защо има толкова малко
Коментари Харесай

Рут Колева: Отне ми 25 секунди да гласувам в Лондон

Времето е хубаво, не виждам причина за какво има толкоз малко хора

Българската певицаРут Колева упражни правото си на глас в Лондон. „ Отне ми 25 секунди. Общо цялата процедура 3 минути. Много бързо и комфортно. Машините работят, няма опашки пред изборните секции “, осведоми изпълнителката, представена от Българска телеграфна агенция.

По думите ѝ изборната интензивност в английската столица е ниска. „ Времето е хубаво, не виждам причина за какво има толкоз малко хора “, добавя Рут Колева.

Докато пътува с метрото, среща група млади българи, които работят на Острова. „ Вълнуват се какво ще стане и се надяват България да не се отклони от европейския си път “, споделя за Българска телеграфна агенция изпълнителката.

Тя не е пропущала да гласоподава нито един път, откак е навършила пълноправие. Поне пет пъти ѝ се е налагало да упражни правото си на глас от чужбина. „ На предходни избори съм гласувала в Австрия (Виена), Гърция, Америка (Ню Йорк), Германия (Берлин), Нидерландия (Амстердам) ", спомня си певицата.

Преди няколко дни Рут Колева отпътува за Англия, с цел да подписа контракт с " Warner Music ". Тя е първият български актьор, подписал с компанията.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР