Времето днес ще е хладно, по-хладно от вчера. Нощните валежи

...
Времето днес ще е хладно, по-хладно от вчера. Нощните валежи
Коментари Харесай

Дъждовно и хладно ще е времето днес

Времето през днешния ден ще е хладно, по-хладно от през вчерашния ден. Нощните превалявания се се пренесат и в утринните часове. Който потегля заран за работа, ще му върви по вода.

В следобедните часове преваляванията ще отслабват и стопират, а над Източна България и облачността ще се раздра и намалее. Ще духа слаб, в източните региони и по поречието на Дунав – до сдържан източен вятър.

Минималните температури ще са сред 4° и 9°, в София – към 8°; оптималните ще са сред 12° и 17°, в София – към 12°.

Над планините ще е облачно с превалявания от дъжд, на височина над 1700-1800 метра преминаващ в сняг. След обяд преваляванията ще отслабват и стопират. В масивите от Източна България ще се задържи съвсем без дъжд. Ще духа до сдържан вятър от югоизток, по най-високите елементи на Рила и Пирин – от запад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 8°, на 2000 метра – към 1°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, само че ще се задържи съвсем без превалявания. След обяд и облачността ще се раздра и намалее. Ще духа до сдържан източен вятър. Максималните температури ще са сред 12° и 15°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Тове ще е времето през днешния ден съгласно

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР