Времето днес ще бъде с променлива облачност, след обяд -

...
Времето днес ще бъде с променлива облачност, след обяд -
Коментари Харесай

Ветровита и дъждовна неделя, но пък градусите днес ще са над 10

Времето през днешния ден ще бъде с променлива облачност, след обяд - по-често забележителна и на обособени места в планините, планинските и североизточните региони ще превали едва.

Около обяд вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще се усили и ще е сдържан, в Дунавската низина и западната част на Горнотракийската равнина - краткотрайно мощен. Преобладаващите оптимални температури ще са сред 6° до 11°, в София 5°-6°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-често забележителна и на обособени места по Северното Черноморие ще превали слаб дъжд. Вятърът ще се усили и ще е сдържан, краткотрайно и мощен от запад-северозапад. Максималните температури ще са 5°-7°. Температура на морската вода 5°-7°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, предвиждат от Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е по-често забележителна и на обособени места, основно след обяд в масивите в Западна България ще има слаби превалявания от сняг. Ще е прохладно със мощен, краткотрайно и плевел северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 0°, на 2000 метра - към минус 5°.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР